ZeDesign

к-с Славейков, бл. 85Б
Бургас, 8010

бул. Йерусалим №15
София, 1784

(+359) 884 78 78 78

Бродиране на емблеми върху дрехи и друг текстил

Бродиране на емблеми

Защо да изберем машинна бродерия за емблеми и инициали за лични и професионални цели?

Бродиране на емблеми. Добавянето на персонализирани бродерии към униформите на Вашата компания може да направи марката да изглежда сигурна и утвърдена.

Бродерията оставя впечатление за внимание към детайла и прави така, че брандът да изпъкне.

Не оставяйте бизнеса Ви да се слее с останалите и да бъде неразличим от всички останали!

Ето няколко начина по които машинната бродерия може да помогне на бизнеса Ви като бродиране на емблеми:

Реклама – бродираният екип/униформа е като ходещ билборд за компанията. Името и логото ще са видими и различими от всички. Вместо служителите Ви да носят обикновени ризи/блузки, можете да им придадете стойност  и да бъдете забележими. Един от най-лесните и достъпни начини да заявите и покажете себе си е чрез бордерията.

Изглежда професионално – добавете стойност. Логата и емблемите изглеждат страхотно на униформата, което придава тежест. Персонализираната бродерия вдига нивото.

Разграничава Ви от другите бизнеси – можете да се отличите от Всички, като създадете собствена визия. Цялостният външен вид може да направи вашия бизнес да изглежда професионално и солидно.

Създаване на собствено лого – уникална визия, която да Ви отличава по Ваш вкус и изисквания. Логата могат да бъдат ендоцветни или многоцветни, с прецизни детайли. Машинната бродерия пресъздава Вашите идеи и виждания върху плат.

Гъвкавост – бродерията не се ограничава само до ризи и тениски. Може да бродирате всичко – сака, гащеризони, якета, хавлиени кърпи и всичко което е от текстил.

Персонализиране – за да накарате служителите си да се чувстват ценени и уважавани, може да избродирате имената им на униформата. Ако служителите са обслужващ персонал, това прави сериозно впечатление на клиентите и им вдъхва доверие.

Машинната бродерия за лични цели предлага също толкова голямо разнообразие. Дали желаете да персонализирате собствена дреха или да направите подарък, изборът от варианти е огромен.

Име, снимка, послание..възможно е да бъде направено точно така, както го виждате Вие.

Лого на Вашата група, банда или отбор лесно може да бъде избродирано и да създаде свързаност помежду Ви.

Машинната бродерия дава свобода на действие и възможност да изразите Вашата визия върху текстил. Услугата е достъпна, високо прецизна и даваща голяма стойност!

В света на бродериите

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари. Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип. Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са […]

Вижте повече
машинната бродерия

Предимства на машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти. Това е надеждно Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път […]

Вижте повече
Ръчна срещу машинна бродерия

Ръчна срещу машинна бродерия Какви са разликите?

Може да си представите, че единствената разлика между бродерията направена на ръка и тази създадена от машина е използваният метод Ръчна срещу машинна бродерия. Съществува и схващането, че предметите, бродирани на ръка, имат по-голяма стойност и са по-сантиментални от машинно бродираните. Ето и разликите между ръчна срещу машинна бродерия: Ръчна бродерияРъчната бродерия започва с парче […]

Вижте повече
push-to-call