ZeDesign

к-с Славейков, бл. 85Б
Бургас, 8010

бул. Йерусалим №15
София, 1784

(+359) 884 78 78 78

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари.

Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип.

Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са предимствата при избора на този метод?

Какво е машинно бродиране? Терминът „машинна бродерия“ се отнася до процеса на използване на шевна машина. Или специализирана машина за бродиране за създаване на шаблон върху текстил по ваш избор. Най-често се използва в търговската мрежа, тъй като е чудесен инструмент за брандиране на продукти или униформи, но може да се използва и за създаване на модели за чисто декоративни цели.

Има два основни типа машинна бродерия:

  • свободно движение
  • компютъризирана

С машинната бродерия със свободно движение дизайните се създават с помощта на основна зигзагообразна шевна машина, но това може да бъде доста ограничаващо. Освен това е трудоемко и отнема много време, защото бродиращият трябва да разработи дизайна ръчно, като използва различните настройки на шевната машина.

От друга страна, както подсказва името, компютърната машинна бродерия се контролира от компютър

Тези индустриални и търговски машини за бродиране, като тези, които използваме в ZeDesign, имат система за закачане или рамкиране, която държи зоната за бродиране на тъканта опъната под шевните игли. След това зоната се премества автоматично от машината, за да създаде дизайна от предварително програмиран шаблон за цифрова бродерия.

Машините за бродиране се различават по своите възможности и всички те изискват различна степен на въвеждане от потребителя. Някои клиенти изискват да се промени цвета на нишката по време на процеса, докато други ще могат да изрязват и променят цветовете автоматично. Също така многоиглените машини могат да се състоят от множество шевни глави, което означава, че могат да бродират няколко дрехи наведнъж.

В ZeDesign разполагаме с най-новите технологии, за да създадем възможно най-качествените продукти. И така, имаме много модерни машини за бродиране, които вършат по-голямата част от работата вместо нас. Ние просто ги зареждаме с най-подходящите конци, закачаме вашите дрехи и оставяме машините да свършат магията си.

В света на бродериите

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари. Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип. Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са […]

Вижте повече
машинната бродерия

Предимства на машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти. Това е надеждно Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път […]

Вижте повече
Ръчна срещу машинна бродерия

Ръчна срещу машинна бродерия Какви са разликите?

Може да си представите, че единствената разлика между бродерията направена на ръка и тази създадена от машина е използваният метод Ръчна срещу машинна бродерия. Съществува и схващането, че предметите, бродирани на ръка, имат по-голяма стойност и са по-сантиментални от машинно бродираните. Ето и разликите между ръчна срещу машинна бродерия: Ръчна бродерияРъчната бродерия започва с парче […]

Вижте повече
push-to-call