office@zedesign.net
Пон - Пет: 10:00 - 17:00ч.

Машинната бродерия и използването и за лични и професионални цели

Защо да изберем машинна бродерия за емблеми и инициали за лични и професионални цели?

Добавянето на персонализирани бродерии към униформите на Вашата компания може да направи марката да изглежда сигурна и утвърдена.

 Бродерията оставя впечатление за внимание към детайла и прави така, че брандът да изпъкне.

Не оставяйте бизнеса Ви да се слее с останалите и да бъде неразличим от всички останали!

Ето няколко начина по които машинната бродерия може да помогне на бизнеса Ви:

Реклама – бродираният екип/униформа е като ходещ билборд за компанията. Името и логото ще са видими и различими от всички. Вместо служителите Ви да носят обикновени ризи/блузки, можете да им придадете стойност  и да бъдете забележими. Един от най-лесните и достъпни начини да заявите и покажете себе си е чрез бордерията.

Изглежда професионално – добавете стойност. Логата и емблемите изглеждат страхотно на униформата, което придава тежест. Персонализираната бродерия вдига нивото.

Разграничава Ви от другите бизнеси – можете да се отличите от Всички, като създадете собствена визия. Цялостният външен вид може да направи вашия бизнес да изглежда професионално и солидно.

Създаване на собствено лого – уникална визия, която да Ви отличава по Ваш вкус и изисквания. Логата могат да бъдат ендоцветни или многоцветни, с прецизни детайли. Машинната бродерия пресъздава Вашите идеи и виждания върху плат.

Гъвкавост – бродерията не се ограничава само до ризи и тениски. Може да бродирате всичко – сака, гащеризони, якета, хавлиени кърпи и всичко което е от текстил.  

Персонализиране – за да накарате служителите си да се чувстват ценени и уважавани, може да избродирате имената им на униформата. Ако служителите са обслужващ персонал, това прави сериозно впечатление на клиентите и им вдъхва доверие.

Машинната бродерия за лични цели предлага също толкова голямо разнообразие. Дали желаете да персонализирате собствена дреха или да направите подарък, изборът от варианти е огромен.

Име, снимка, послание..възможно е да бъде направено точно така, както го виждате Вие.

Лого на Вашата група, банда или отбор лесно може да бъде избродирано и да създаде свързаност помежду Ви.

Машинната бродерия дава свобода на действие и възможност да изразите Вашата визия върху текстил. Услугата е достъпна, високо прецизна и даваща голяма стойност!

Категории: ,
 • 
От admin
 • 
август 7, 2020
Сподели:

Свързани публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ZeDesign® Brand by Арт КАД ООД 2007-2020 | All rights reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram