ZeDesign

к-с Славейков, бл. 85Б
Бургас, 8010

бул. Йерусалим №15
София, 1784

(+359) 884 78 78 78

Персонализирана бродерия

Персонализирана бродерия – новото актуално! Използването на персонализирана бродерия може да донесе редица ползи за Вашия бизнес и да осигури значителна възвращаемост на инвестицията. 

Бродерията по поръчка е огромна и значителна част от маркетинга и рекламата на дадена компания. Услугата е достъпна за бизнеса и носи значителна стойност и класа на цялостната визия на фирмата. 

Защо да инвестирате в персонализирана бродерия?

  • Професионализъм – добавянето на лого върху фирмените облекла, създава добро първо впечатление и усещане за професионализъм и отношение. Бродирани ризи, якета, шапки и престилки създават единна визия и усещане за добре организиран бизнес.
  • Популяризиране на бранда – персонализираната бродерия може да се извърши върху всякакъв вид дрехи, дори устойчиви на атмосферни влияния. Достигането до широката аудитория помага да се изгради информираност за вашия бизнес и марка.
  • Разпознаваемост – персонализирани бродирани униформи за вашите служители ги прави по-достъпни и разпознаваеми за клиентите, ако се нуждаят от помощ. Незнанието към кого да се обърнеш за помощ, създава известно неудобство за клиентите и би могло да бъде причина те да си тръгнат неудовлетворени. Достъпноста до персонала е от съществена важност за бизнеса. 
  • Устойчивост – качественото бродиране е износоустойчиво и проектирано да издържа на често пране при високи температури с цветове, които няма да избледнеят. 

Поръчкова персонализирана бродерия

Поръчковата машинна бродерия издържа на повечето метеорологични условия и не се повлиява от машинно пране на облеклото. Перилните препарати не оказват влияние и гарантирано имате устойчивост на бродерията. Това е и финансово изгодно, тъй като спестява средства за често изработване и подмяна на облеклата. 

  • Рентабилност – от спортни екипи до затворени производства и обслужващ персонал, бродерията с лого се използва за визуално популяризиране на марката. В комбинация с професионални практики в обслужването със сигурност ще оставите положително впечатление в съзнанието на вашите потенциални клиенти и партньори.
  • Изгражда в служителите усещане за принадлежност – името или инициали върху облеклото на Ваш служител има и психологически аспект. Така служителите се чувстват значими сами за себе си и значими за останалата част от екипа. Усещането за единство е ключово за успехите на даден екип. 

Персонализираната бродерия е лесен и достъпен начин да се откроите от Вашата конкуренция, да сплотите екипа си и да подарите изживяване във Вашите клиенти, което ще ги накара да се върнат при Вас отново. 

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]

В света на бродериите

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари. Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип. Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са […]

Вижте повече
машинната бродерия

Предимства на машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти. Това е надеждно Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път […]

Вижте повече
Ръчна срещу машинна бродерия

Ръчна срещу машинна бродерия Какви са разликите?

Може да си представите, че единствената разлика между бродерията направена на ръка и тази създадена от машина е използваният метод Ръчна срещу машинна бродерия. Съществува и схващането, че предметите, бродирани на ръка, имат по-голяма стойност и са по-сантиментални от машинно бродираните. Ето и разликите между ръчна срещу машинна бродерия: Ръчна бродерияРъчната бродерия започва с парче […]

Вижте повече
push-to-call