ZeDesign

к-с Славейков, бл. 85Б
Бургас, 8010

бул. Йерусалим №15
София, 1784

(+359) 884 78 78 78

Предимства на машинната бродерия

машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн

Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти.

  • Това е надеждно

Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път се постига идентично изображение. Това означава, че ако бродирате няколко парчета дрехи или аксесоари, всички те ще бъдат маркови или декорирани по абсолютно същия начин, което е идеално, ако произвеждате масово училищни униформи.

Докато машината за бродиране е настроена правилно и в добра форма, цялата работа също ще бъде завършена по висок стандарт. Така че можете да сте сигурни, че ще получавате фантастични резултати всеки път.

Машинната бродерия е предпочитана за много търговски задачи, но има и различни приложения

  • Това е бързо и ефективно

Освен че е много надеждна, машинната бродерия е бърза, което означава, че големи задачи могат да бъдат завършени за кратко време. Въпреки че проектирането на лого може да отнеме много време, след като дизайнерският файл е създаден, той просто трябва да бъде подаден в машината за бродиране, която ще започне да работи. И много от този процес е автоматизиран, което означава, че всичко може да се направи с минимални прекъсвания.

  • Изисква много малко ръчен труд

В сравнение с някои от алтернативите, машинната бродерия изисква много малко ръчен труд и това често означава, че това е относително достъпна опция. Други методи, като ръчно зашиване, изискват много време и работна ръка, за които ще трябва да платите допълнително. В резултат на това, въпреки че все още е инвестиция, бродирането на Вашите дрехи или аксесоари обикновено ще бъде по-евтино.

Надяваме се, че сме отговорили на всички въпроси, които може да имате около това какви са предимствата на тази съвременна техника

Независимо дали искате да бродирате работното облекло на персонала си, да подготвите коледни тениски с еленчета или да организирате комплекти за спортен екип, заслужава си да разгледате нашата услуга за машинна бродерия.

Не само ще получите много професионален завършек, но работата ще бъде завършена много бързо. Освен това вероятно ще откриете, че е много по-достъпен от някои от алтернативите.

Ако решите да тръгнете по този маршрут, не забравяйте да се свържете с нас, за да обсъдите Вашите изисквания.

В света на бродериите

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари. Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип. Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са […]

Вижте повече
машинната бродерия

Предимства на машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти. Това е надеждно Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път […]

Вижте повече
Ръчна срещу машинна бродерия

Ръчна срещу машинна бродерия Какви са разликите?

Може да си представите, че единствената разлика между бродерията направена на ръка и тази създадена от машина е използваният метод Ръчна срещу машинна бродерия. Съществува и схващането, че предметите, бродирани на ръка, имат по-голяма стойност и са по-сантиментални от машинно бродираните. Ето и разликите между ръчна срещу машинна бродерия: Ръчна бродерияРъчната бродерия започва с парче […]

Вижте повече
push-to-call