ZeDesign

к-с Славейков, бл. 85Б
Бургас, 8010

бул. Йерусалим №15
София, 1784

(+359) 884 78 78 78

Рекламна бродерия – предимства

Рекламна бродерия

Машините еволюират и заемат все по-голямо място в ежедневито ни

Рекламна бродерия – В миналото бродерията е била привилегия само за богатите хора. Самото бродиране се е правило на ръка и е било изключително трудо и времеемко.

Това е в миналото и в днешно време бродирането с машина е лесно и качествено, на достъпна цена.

Машинното бродиране е най-сигурният начин, че ще имате качествен и устойчив резултат. Може да се прилага на всякаква текстилни повърхности и да се персонализира според желанието и вкуса на всеки.

Рекламна бродерия. За кого е подходящо машинното бродиране?

 • Хотели, спа, фитнес и спортни зали – хавлии, екипировка и всякакъв тип текстил
 • Спортни отбори – емблеми, надписи и др., като гарантирано няма да се видоизменят след изпиране и гладене
 • Училища и университети – за лога на униформи и екипи
 • Персонализирани подаръци
 • Атрибути за сватби, кръщенета и всякакви събития
 • Заводи и предприятия
 • За всеки, който желае да персонализира своето облекло и аксесоари

Какви са предимствата на машинното пред ръчното бродиране?

 • Надеждност

Машинното бродиране гарантира надеждност за качество и еднаквост. Вероятноста за различие в логата и надписите е изключена и получавате гарантирано качество. При ръчната бродерия, вероятноста от грешки и различие в изображението е много висока. Това е изключително важно за индустрията или търговско предприятие, което трябва да обслужва максималния брой клиенти.

 • Скорост

Машините работят бързо, без умора и нужда от почивка. Ръчното бродиране може да отнеме часове, докато при машинното всичко се случва бързо и лесно. Единственото времеемко при машинното бродиране е създаването на дизайна. Но след като веднъж е създаден, всичко се случва много бързо.

 • Ниска цена

В миналото бродерията е била скъпа услуга, поради времето и усилията, които изисква. Това е било причина бродерията да е недостъпна за обикновените хора. Машината елиминира този фактор, тъй като отпада ръчния труд и услугата е достъпна и много удобна за всеки.

 • Висока прецизност

Машинната точност позволява създаването на дизайн с перфектна симетрия, което дава елегантност и прецизност на визията.

Много подръжници на ръчното бродиране смятат, че то убива изкуството на ръчното бродиране. Но индустрията процъфтява, тъй като е достъпна, същевременно предлага качество, ефективност и естетика.

В света на бродериите

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари. Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип. Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са […]

Вижте повече
машинната бродерия

Предимства на машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти. Това е надеждно Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път […]

Вижте повече
Ръчна срещу машинна бродерия

Ръчна срещу машинна бродерия Какви са разликите?

Може да си представите, че единствената разлика между бродерията направена на ръка и тази създадена от машина е използваният метод Ръчна срещу машинна бродерия. Съществува и схващането, че предметите, бродирани на ръка, имат по-голяма стойност и са по-сантиментални от машинно бродираните. Ето и разликите между ръчна срещу машинна бродерия: Ръчна бродерияРъчната бродерия започва с парче […]

Вижте повече
push-to-call