ZeDesign

к-с Славейков, бл. 85Б
Бургас, 8010

бул. Йерусалим №15
София, 1784

(+359) 884 78 78 78

Рекламна бродерия

Рекламна бродерия

Как бродерията придава класа на Вашия бизнес?

Питали ли сте се защо бродерията е толкова предпочитана и как такъв, на пръв поглед, малък детайл, може да придаде стойност и индивидуалност на Вашия бизнес?

Бродерията е вид изкуство с конци, което преди години се е отличавало с висока цена, поради възможността за бродиране само на ръка. Към днешна дата технологията активно присъства в нашето ежедневие, което важи и за услуги като персонализираната бродерия. 

Бродерията и рекламата

Един от методите за реклама или популяризиране на бизнес е чрез използването на рекламна бродерия с лого. Бродерията предлага отличен начин за изграждане на осведоменост и представяне на марката. Бродирането на фирмено лого върху тениски, шапки, кърпи и други рекламни продукти е чудесен начин за създаване на разпознаваемост и персонализиране на бизнеса. 

Бродерията е един от начините да се откроите от Вашите конкуренти. 

Когато говорим за бизнес или конкретни моментни промоции, е необходимо да се привлече вниманието на клиента и да се събуди неговия интерес. Брандираните рекламни материали е креативен начин да постигнем това. Привличащо вниманието цветно лого, надпис с послание върху тениски, шапки и други, може да Ви направи видими с правилна рекламна бродерия. 

Брандиране и създаване на общност във Вашия екип

Брандираните фирмени екипи, създават усещане за принадлежност и разпознаваемост освен в клиентите Ви, но и в екипа, работещ за Вас. Всеки работник е Ваша ходеща реклама. 

Бродирането на имената върху униформите на служителите Ви, създава усещане за индивидуално отношение във Вашите клиенти. Това придава стойност и се представяте като професионалисти с отношение към детайла. 

Промоционални продукти и стойността, която придават 

Правилното използване на промоционални продукти винаги е ключова маркетингова стратегия. Подарявайки на Вашите клиенти нещо персонализирано е сигурен начин да бъдете запомнени. Инвестирайте в реклама и създайте преживяване и положителни емоции във клиентите си, за да се върнат отново при Вас. Брандираните продукти, създават усещане за принадлежност. 

Полезни предмети като тениски, шапки, кърпи, чанти и др., могат да се превърнат в страхотни рекламни артикули. Персонализирайте чрез бродиране името на компанията и логото, така че потребителите да запомнят вашата компания, когато виждат или използват тези неща е ежедневието си. 

Други подробности, като фирмен имейл, адрес и телефонен номер, също са чудесни допълнения заедно с името и логото. Клиентите могат лесно да се свържат с Вас, когато разполагат с информацията под ръка. 

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]

В света на бродериите

Какво е машинно бродиране

Какво е машинно бродиране?

Какво е машинно бродиране? Машинната бродерия Ви позволява да добавяте дълготрайни лога. Както и гребени и поръчкови дизайни към Вашето облекло или аксесоари. Това е идеално средство, ако искате да създадете професионални работни униформи за Вашия персонал. Или висококачествени комплекти за Вашия спортен екип. Но какво е машинна бродерия, как работи тя и какви са […]

Вижте повече
машинната бродерия

Предимства на машинната бродерия

Когато искате да имате облекла и аксесоари декорирани по Ваш дизайн Машинната бродерия има редица предимства, които ще я направят най-подходящият избор за определени проекти. Това е надеждно Когато брандирате или декорирате дреха с помощта на машинна бродерия, оборудването е снабдено с дизайнерски файл. След това дизайнът се копира върху Вашия плат. Kато всеки път […]

Вижте повече
Ръчна срещу машинна бродерия

Ръчна срещу машинна бродерия Какви са разликите?

Може да си представите, че единствената разлика между бродерията направена на ръка и тази създадена от машина е използваният метод Ръчна срещу машинна бродерия. Съществува и схващането, че предметите, бродирани на ръка, имат по-голяма стойност и са по-сантиментални от машинно бродираните. Ето и разликите между ръчна срещу машинна бродерия: Ръчна бродерияРъчната бродерия започва с парче […]

Вижте повече
push-to-call